joi, 13 ianuarie 2011

EVENIMENT

Eveniment Humanity's Team!

   Grup de studiu "Conversatii cu Dumnezeu"
   Sambata 15 ianuarie 2011, Humanity's Team are placerea sa va invite sa participati la grupul de studiu "Conversatii cu Dumnezeu" in Arad.     
   Vom aprofunda impreuna cartile care au atins milioane de vieti din toata lumea si vom impartasi din propria experienta de viata si intelegere. Ne vom familiariza cu conceptele Noii Spiritualitati, le vom constientiza pentru a le aplica in viata de zi cu zi. Totul porneste de la "schimbarea din interior", dupa cum spune Neale Donald Walsch intr-una din cartile sale: "Daca nu patrunzi in interior, ramai pe afara".
   Va asteptam cu bucurie!


Cand: Sambata, 15 ianuarie, orele 17,30
Unde: Ceainaria din cadrul librariei Atrium Centrum
Intrarea este libera
Va rugam sa anuntati participarea la:
Maria  donnmary52@yahoo.com


Despre Humanity's Team

   Humanity's Team este o miscare spirituala al carui scop este sa comunice si sa implementeze credinta ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata.
   Miscarea a luat fiinta in 2003 si este fondata de Neale Donald Walsch, autorul bestsellerului “Conversatii cu Dumnezeu” . Fara indoiala o "miscare mondiala pentru drepturile civile ale sufletului", Humanity’s Team are peste 20000 de aderenti

   Suntem cu Totii Una este ideea care cu adevarat schimba totul. Cand il regasim pe Dumnezeu si Sinele unul in celalalt, nu putem decat sa ingrijim, iubim si sprijinim aproapele. Cand imbratisam si dam sens Unimii noastre, in mod natural ne pasa de cel de langa noi, loc sau lucru. Dumnezeu si Sinele sunt in tot ce ne inconjoara, astfel incat nimic nu ramane pe afara.


Niciun comentariu: