joi, 15 martie 2012

Moartea clinică și viața după moarte



„Ce se întâmplă când murim?” – aceasta este una din întrebările esențiale care macină omenirea încă de la începuturile ei. Există Viața de Apoi? Dacă da, cum arată ea?
Prin acest film documentar, scriitorul Paul Perry încearcă să găsească un răspuns la toate aceste mistere. El stă de vorbă cu mai multe persoane care s-au aflat în moarte clinică, iar acestea povestesc experiențele lor. Un mare procent al celor care au murit au avut în comun ceva ce este numit, de regulă, experiență de moarte clinică.
Mulți oameni relatează cum urcă într-un tunel și văd trupuri celeste, învăluite într-o lumină strălucitoare, și destul de mulți își revăd viața trecându-le prin fața ochilor. Există multe reprezentări ale experiențelor de moarte clinică, inclusiv în artă. Toate poveștile au, însă, ceva în comun: viața după moarte, care, susține Paul Perry, există și ne dă o altă perspectivă asupra morții, dar și asupra vieții pe care o trăim acum.






Multumim lui Matei (http://antiiluzii.blogspot.com/2012/01/viata-de-apoi.html) pentru efortul pe care il depune astfel incat sa  beneficiem cat mai multi de informatiile pe care aceste filme documentare  le dezvaluie



4 comentarii:

Agentie imobiliara spunea...

Este inspaimaintator cand te gandesti, si ai vrea sa stii cum este, dar nu ai vrea sa te gandesti ca ti se poate intampla tie.

Bijuterii argint spunea...

Interesant :)

Masaj erotic spunea...

cred ca majoritatea oamenilor isi pun aceasta intrebare..

Aparate aer conditionat spunea...

eu prefer sa nu ma gandesc la aceste lucruri de pe acum:D