sâmbătă, 22 octombrie 2011

Arhitectii Realitatii!

Va amintiti filmul MATRIX?
            O scena memorabila este aceea in care NEO, se trezeste cu adevarat, alegand pastila rosie si realizeaza ca lumea din jurul lui este o fantezie, o constructie vizuala a mintii. Atunci viata i se schimba pentru totdeauna revendicandu-si dreptul de a dobandi noi cunostinte si abilitati prin care sa modifice lumea si regulile realitatii, devenind mai mult decat un om, un  SUPRAOM.


            MATRIX este un seince fiction (SF) grozav. Dar este doar un SF sau descopera o parte din adevar? Ce ar fi daca la fel ca Neo, oamenii ar fi capabili sa-si modifice propria realitate si sa atinga imposibilul? Cum ar fi daca acesti oameni s-ar afla printre noi?
            Ganditi-va la geniile care au schimbat cursul istoriei (Thomas Edison, Albert Einstein, fratii Wrigtt, etc.), la vizionarii creativi care au depasit barierele imaginatiei (Leonardo da Vinci, Mozart, William Shakespeare), la atletii care si-au depasit limitele fizice (Muhammad Ali, Michael Jordan, Lace Armstrong). Pe langa acestia exista uneori si oameni obisnuiti care reusesc cumva lucruri extraordinare. De exemplu doamna Helene Hadsell din Texas, castiga in mod miraculos fiecare concurs la care participa. In peste 50 de ani s-a ales cu bani, masini, excursii si o casa de peste 2 milioane de $. Tinand cont de faptul ca sansele de castig sunt infime (de ordinul 1 la un trilon?) cum a reusit sa sfideze legile probabilitatii? Un alt exemplu este Burt Goldman, un barbat de 84 de ani care si-a descoperit dintr-o data talentul pentru pictura si fotografie pe cand avea 80 de ani, facandu-se cunoscut in toata lumea prin expozitiile sale. Care este probabilitatea ca intr-un interval atat de scurt , de la 80 la 84 de ani, sa realizeze ceea ce altii nu pot intr-o viata intreaga?
            Frank, un barbat de 61 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gat, iar doctorii i-au prescris terapia prin iradiere desi ii dadeau doar 5 % sanse de supravietuire. Cu toate acestea, utilizand tehnici de imagerie mentala (de vizualizare) Frank a reusit atat sa contracareze efectele secundare ale iradierii cat si sa se vindece complet de cancer in doar 2 luni. Cum este posibil ca Frank si alti oameni diagnosticati cu boli incurabile sa fie capabili uneori sa le depaseasca si chiar sa se vindece complet?
            Christie Marie Sheldon este o femeie obisnuita care s-a trezit intr-o zi cu o capacitate neobisnuita de a citi campul energetic al oamenilor si de a le spune ce anume ii blocheaza (“trage inapoi”)  in viata. In ultimi 15 ani ea si-a folosit acest dar pentru a consilia sefi de state, investitori imobiliari, oameni din intreaga lume.
            De unde vin aceste puteri? Pe acesti oameni speciali, acesti “Neo” reali ii numim ARHITECTI AI REALITATII. La fel ca si ei si tu, cu siguranta, experimentezi scurte momente in care iti modelezi propria realitate. Gandeste-te cand ai trait ultima data o coincidenta sau o sincronicitate; cum ar fi primirea unor bani atunci cand aveai nevoie de ei, intalnirea unui prieten vechi la o cafea, atunci cand te gandeai la el sau a sufletului pereche atunci cand aveai cel mai mult nevoie de cineva. Aceste experiente se produc intr-o clipita printr-o licarire de sansa si dispar la fel de brusc precum au aparut.
            Deci ce se intampla cu adevarat?
           De ce anume au nevoie Arhitectii Realitatii pentru a fi capabili sa creeze si sa controleze realitatea? Cum de acestia reusesc pe cand altii au doar momente/ flashuri de “luciditate” sau deloc?  Raspunsul poate fi gasit in ceea ce numim UNIVERS HOLOGRAFIC. Conform acestei teorii elaborata de fizicianul David Bohm si neurologul Karl Pribram, lumea in care traim este defapt o uriasa holograma 3D creata de mintea noastra; in afara mintii lumea nu reprezinta altceva decat energie pura si vibratie. Realitatea, asa cum o stim este doar un construct al mintii; cu alte cuvinte noi cream realitatea in care traim iar lumea nu este altceva decat o iluzie (Maya,  conform conceptelor hinduiste) . In esenta Bhom si Pribram spun ca daca lumea este intradevar o iluzie  atunci este posibil sa existe nenumarate fenomene pe care stiinta moderna sa nu le poata explica. Aceste fenomene de distorsionare si modificare a realitatii poarta numele de experiente extrasenzoriale (ESP) si cuprind abilitati psihice precum decorporalizarea, experientele din apropierea mortii, psihochinezia, efectul placebo, vindecarea corpului cu ajutorul mintii, etc.
            Gandeste-te un moment….
            Daca lumea ta, gandurile tale, viata ta, ar fi doar o functie a hologramei personale? Daca la fel ca un arhitect al realitatii tu poti sa remodelezi aceasta holograma? Ce lucruri imposibile ai face? Ce fel de oameni ai intalni? In ce tari ai calatori? Langa cine te-ai trezi in fiecare dimineata? Cum ti-ai schimba viata? Cum ai schimba lumea?
            Iata adevarul: arhitectul realitatii esti TU si tot ce trebuie sa faci este sa te TREZESTI!
            Acum ESTE TIMPUL SA ALEGI!
            Daca esti pregatit sa afli adevarul ia pastila rosie! 


Acesta este un proiect SILVA TEAM

Niciun comentariu: