sâmbătă, 15 ianuarie 2011

VINDECARE DE CANCER PRIN "TEHNOLOGIA" EMOTIEI

Credintele rescriu informatia genetica. Acest lucru ne este spus adesea de doi mari vizionari contemporani: Bruce Lipton si Gregg Braden. Convingerile noastre, ca idei forta ce interactioneaza cu intreaga personalitate, nu numai ca sunt purtatoare ale unei energii imprimata in emotiile ce le insotesc, dar mai mult, aceasta energie intervine la nivel biologic, fie in sensul autoconservarii organismului, fie in sensul anularii homeostaziei sale. Devin astfel responsabile de ceea ce numim VINDECARE, respectiv BOALA. Energia necolapsata se va manifesta la un moment dat in functie de ceea ce alegi tu sa devina realitatea ta cea mai apropiata de incredintarea despre tine si despre lume. “RUGATI-VA CA SI CUM ATI FI PRIMIT DEJA CEEA CE CERETI!”
            Iata, mai jos, inregistrarea unui fragment dintr-o conferinta sustinuta de Gregg Braden la Milano, in care se aduce dovezi despre terapia cu energie vindecatoare a unei paciente bolnava de cancer, plasata in zona de influenta a unui model vibrator de inalta frecventa (3 medici care simt, rostesc si sunt incredintati, in deplin acord si armonie cu ei si pacienta, ca vindecarea este singura potentialitate care se va manifesta). Tumora dispare in 2 minte si 40 de secunde, procesul fiind urmarit pe tot parcursul si inregistrat de un ecograf.
Mintea si corpul formeaza o unitate. Corpurile noastre dispun de resurse extraordinare blocate de credintele colective care au incercat printr-un fenomen de hipnoza sociala sa impuna patternuri de supravietuire care le ingradesc manifestarea si care imbogatesc retelele farmaceutice.




Un comentariu:

NeumanDistilleries spunea...

Foarte interesant acest material. Ma intreb oare de ce nu se aplica aceasta TEHNOLOGIE A EMOTIEI in vest? Ce anume ne retine de la a practica tehnici antice de vindecare? suntem prea tehnologizati? Or prea controlati?