vineri, 1 aprilie 2011

TATAL NOSTRU

Efectele rugaciunii "Tatal nostru"
       
 Edgar Cayce, celebrul medium american considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea "otravurilor cognitive", secretate de gandurile negative. Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn "think positive" s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.
Cayce spunea: "Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale." Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru. Totodata, el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta. Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezentarile corpului energetic; se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea", concluzioneaza autorul.

 Iata dar, dupa Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate:


Tatal nostru care esti in Ceruri actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului;
Sfinteasca-se numele Tau actioneaza asupra glandei pineale;

Vie Imparatia Ta deschide tiroida si regleaza functia acesteia;

Faca-se Voia Ta, precum in Cer deschide tiroida;

Asa si pe Pamint actioneaza asupra timusului;

Painea noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine;

Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri actioneaza asupra glandelor suprarenale;

Si nu ne duce pe noi in ispita actioneaza asupra celulelor Lyden; (din structura pancreasului)

Si ne izbaveste de cel rau actioneaza din noi asupra timusului;

Ca a Ta este Imparatia actioneaza din nou asupra tiroidei;

Si puterea actioneaza asupra glandei pineale;

Si Marirea redeschide pituitara;

AMIN formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru.

Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este mai scazut pentru persoanele care gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent..
Este adevarata aceasta informatie, adica legatura vibrationala intre rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine, ea fiind recunoscuta astazi si de preoti.
Ce este de adaugat, este faptul ca rugaciunea aduce in campurile energetice umane, in aura, energia divina, lucreaza asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine in special pe hipofiza, iar starea informationala de bine este transmisa tuturor celulelor prin intermediul sangelui si aparatului circulator.


Parintele Arsenie Boca, arata in cartea sa "Mare indrumator al sufletelor in sec.XX" ca: Adevarat este ca o baza biologica a patimilor si a urmarilor lor o formeaza si glandele endocrine al caror echilibru sau dezechilibru functional se rasfringe in toata fiinta omeneasca.
Mai adauga parintele: ,,Oamenii au ajuns in robia patimilor, cenzura mintii lor a slabit si omul si-a pierdut libertatea. Fiecare patima poate fi o caramida a unui zid care il indeparteaza pe om de Creatorul sau".
Sa alegem sa incetam a construi ziduri, sa incercam a darima ceea ce a fost construit gresit pentru a ne resacraliza, asa cum am venit in chip de copil, plini de Dumnezeu.
Putem face acest lucru prin rugaciuni si post, asa cum frumos ne indeamna parintele Arsenie Boca: "Trupul nu se poate trata decat prin post, caci el nu stie si nu recunoaste convingerile, pentru ca atunci puterile potrivnicului slabesc si porcii patimilor nu mai vin sa se scalde, nemaiavind locas, postul putind lucra chiar si asupra patimilor mintii - ochii vad lucrurile, mintea vede gindurile. Postul curăţeşte ochiul, rugăciunea curăţeşte mintea. Rugăciunea are şi stări superioare, când izbăvindu-se patimile, se deapănă de la sine fără cuvinte, într-o nesfârşită dragoste de Dumnezeu, de oameni şi de toată făptura."   

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim frumos pentru articol.

Mi-a placut foarte mult cat suflet pune acest copil in rostirea rugaciunii TATAL NOSTRU

http://www.youtube.com/watch?v=u2Qyn3AkAqc&feature=player_embedded

Cornel`s Blogs spunea...

Foarte frumoasa interpretarea lui Cezar Stratan, insa la fel de frumoasa este si interpretarea Carmen Sylva al Facultatii de Muzica Timis

http://www.youtube.com/watch?v=BnyT1rPlxME&feature=related